Så säger kunderna om Hunddagis24

Läs omdömen från mängder av nöjda hundägare som har eller haft sin hund hos oss

Kolmilans Samfällighet
Kolmilans Samfällighet
2022-11-11
Så trevlig personal! Man får alltid ett trevligt bemötande vid hämtning/lämning & även vid mail och telefonkontakt. Kan varmt rekommendera Hunddagis24
Anna Bjur
Anna Bjur
2022-10-19
Trixa ger det bästa betyget, har lika bråttom in till hunddagiset varje morgon. Blir väl omhändertagen och verkar ha det toppen på dagarna. Supertrevlig personal med hundarnas bästa i fokus.
Anna Stinger
Anna Stinger
2022-10-09
Kan varmt rekommendera Hunddagis24. Personalen är engagerad, proffsig och trevlig. Supersmidigt att lämna och hämta. Och för oss är möjligheten att få hjälp på kvällar eller när man reser bort ett stort plus.
Josephina Wallström
Josephina Wallström
2022-09-28
Är väldigt nöjd! Fint bemötande av personalen. Det känns väldigt tryggt att lämna F varje morgon. Rekommenderas!
Mats O Eklund
Mats O Eklund
2022-09-19
Hunddagis 24 är ett jättebra hunddagis, med professionell och trevlig personal som tar fint hand om våra hundar sedan många år. Jag rekommenderar verkligen Erica & teamet på Hunddagis 24!
Karin Mattsson
Karin Mattsson
2022-09-10
Vår Elsa har varit här i drygt 1,5 år och allt har fungerat jättebra. Lämnar och hämtar en glad, lugn och trygg hund. Personalen är jättebra. Kan varmt rekommendera detta hunddagis.
Erika Brolin
Erika Brolin
2022-09-03
Vi har haft vår hund på Hunddagis24 sedan hon var 9 mån. Och hon älskar det! Vi uppskattar att personalen tar sig tid att svara på frågor och prata om hur dagen varit. Det känns väldigt tryggt och bra att lämna henne på Hunddagis24 eftersom vi vet att hon får gott om motion, men också ges möjlighet att varva ner i en lugn miljö mellan promenaderna. Vi ger Hunddagis24 våra varmaste rekommendationer!
Cecilia Åberg
Cecilia Åberg
2022-09-01
Rekommenderar det varmt! Trevlig och proffsig personal, generösa öppettider och uppskattad möjlighet till hjälp utanför öppettider, om så behövs. Vår hund skuttar lyckligt in varje morgon, han trivs jättebra!
Jan Zetterström
Jan Zetterström
2022-09-01
Lugnt och tryggt att lämna våra kära hundar, och alltid ett mycket fint och trevligt bemötande. Det spelar roll för oss.

Ansök om dagisplats!

Fyll i dina uppgifter nedan för att göra en intresseanmälan till Hunddagis24.