Så säger kunderna om Hunddagis24

Läs omdömen från mängder av nöjda hundägare som har eller haft sin hund hos oss

Geert Ronig
Geert Ronig
2022-03-29
Verifierad
Bästa hundagiset ♥️ 🤗 Doris 1 år, bara älskar det 😍
Mattias Wester
Mattias Wester
2022-03-13
Verifierad
Min golden retriever har varit har sedan 2018 och det har fungerat jätte bra. Har en bra tanke hur lämning och hämtning ska gå till för att det ska bli så bra för hundarna som möjligt. Personalen är alltid super trevliga och jag känner mig jätte trygga att lämna min hund här och att hon har det bra.
Lotta Brandt
Lotta Brandt
2022-01-02
Verifierad
Vår Lagotto Sture har varit på hunddagiset vid Kyrkvägen i Norrviken sen det startades för många år sedan. Det säger en hel del om att vi gillar dagiset! Personalen är jättetrevlig och proffsig & Sture trivs jättebra med dem och sina hundkompisar. Vi kan definitivt rekommendera dagiset!
Katarina Idla
Katarina Idla
2021-11-09
Verifierad
Mycket proffsig och trevlig personal, alltid rent och fräscht, känns väldigt tryggt att lämna vår Elsa där, hon blir jätteglad varje gång vi åker dit vilket är ett mycket bra betyg. Jättebra och snabb återkoppling om något händer. Superbra med hundpassning när det dyker upp något oväntat eller om vi ska bort en kväll eller en helg. Rekomenderar Hunddagis 24 varmt!
Christin Strömberg
Christin Strömberg
2021-10-16
Verifierad
Min hund Milou har varit på Hunddagis24 i snart 2 år och bara det talar för hur bra både Milou och jag tycker att det är. Han har ibland jobbig separationsångest från mig vid lämning och då är personalen proffsiga och stöttande och får honom lugn så fort jag är utom synhåll. Det är för mig det bästa betyget på att han trivs väldigt bra med personalen. Milou är en känslosam kille och det syns tydligt att han är trygg och nöjd på Hunddagis24. Vi kan varmt rekommendera det.
Peter Conner
Peter Conner
2021-10-13
Verifierad
Hunddagis24 har hand om min hund peppe sedan 5 år, kan verkligen rekommenderas, trevlig personal, lugn och trygg miljö, fint närområde för dagliga promenader.
ylva anker
ylva anker
2021-10-12
Verifierad
Happy har varit på dagiset i ganska många år. Trevlig personal och trevlig atmosfär. Rekommenderas!

Ansök om dagisplats!

Fyll i dina uppgifter nedan för att göra en intresseanmälan till Hunddagis24.